Studio Derks interieurontwerp en styling

Ilse Derks
Van Ingenweg 25, 6871 EM Renkum
06-559 46 696
info@studioderks.nl
https://www.studioderks.nl/

Extra informatie:

Ilse Derks werkt al bijna 10 jaar als interieurontwerper- en stylist voor particulieren en bedrijven. Qua interieuradvies is zij van mening: blijf bij jezelf en creëer je eigen stijl. ‘En huis is je eigen spiegel. Het moet vooral een prettige leefomgeving zijn voor jezelf. Ik help graag om van je huis echt een thuis te maken en stem me daarbij altijd af op de bewoners en hun wensen. Hierbij maak ik gebruik van bestaande en nieuwe elementen. Buiten de lijntjes kleuren, maar wel binnen de kaders van de opdrachtgever blijven. Dus het beste uit de wensen van de opdrachtgever naar boven halen en dat vertalen in een verrassend persoonlijk en sfeervol interieur. ‘
Daarnaast werk ik ook als fotostylist. Ik zorg voor de styling met decoratie en planten, om een kloppend en sfeervol beeld te maken. Als voormalig bloemist is decoreren en zelf creëren voor mij een tweede natuur.