Ondernemersreis naar Roemenië.

De reis naar Roemenië gaat door zoals het er nu uit ziet.

Ondernemersreis Top in uw Regio: Boekarest van 3 – 6 oktober 2020

Heenvlucht: Zondag

We worden opgehaald en naar ons hotel gebracht, daarna hebben we de dag ter vrije besteding.
Ook dit jaar willen we graag weer een kleine bijeenkomst plannen om een voorstelrondje te doen en daarna natuurlijk nog even te netwerken. Wij stellen voor om deze dag gezellig samen af te sluiten met een Folklore diner.

Maandag 

Dagexcursie naar de Prahova Vallei, u bezoekt Kasteel Bran en Kasteel Peles. Inclusief busvervoer en Engelssprekende gids.
Belevenis
✓ Beleef een daguitstap naar Transsylvanië vanuit Boekarest.

✓ Laat je schrikken tijdens een rondleiding door het gotische kasteel Bran, ook bekend als Dracula’s kasteel.
✓ Bezoek de voormalige koninklijke residentie op het kasteel Peles, beschouwd als één van de mooiste in zijn soort in Europa. ✓ Wandel door de middeleeuwse Saksische stad Brasov tijdens een begeleide wandeling.

Dinsdag 

Stadstour inclusief busvervoer, Engelssprekende gids en toegang tot het
Parlementspaleis en het dorpsmuseum.
Begin jaren tachtig gaf de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu opdracht voor de bouw van een groot paleis in de hoofdstad. De bouw begon in 1984. Hiervoor moesten eerst een complete woonwijk, een stadion, enkele kerken, kloosters en synagogen worden afgebroken. De beroemde kloosterkerk Mihai Vodä100 meter verplaatst voordat architect Anca Petrescu men met de bouw van het Parlementspaleis begon. Het Roemeense Parlementspaleis heeft een afmeting van 270 bij 240 meter en is 86 meter hoog. Het Dorpsmuseum is een openluchtmuseum in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, en ligt aan de beroemde Kiseleffweg.

Woensdag

Vertrek Boekarest  

We worden weer bij ons hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht, de ophaaltijd horen jullie tijdig!