Mijn naam is Camille Bartels.

Adviseur Cashback World Partner MKB en Retail branche.
Ik help het MKB om loyale klanten te belonen en nieuwe klanten aan te trekken met een nieuw wereldwijd marketing concept, gebaseerd op klantenloyaliteit.

Zoek je als ondernemer een innovatief en klantvriendelijk marketingconcept dat de omzet van je onderneming verhoogt? Wil je tegelijk je vaste klanten een cadeautje geven en nieuwe klanten van over de hele wereld aan je binden? Dan kan ik je verder helpen met een nieuw klantenloyaliteitssysteem. Dertien miljoen consumenten en 130.000 ondernemingen in 50 landen maken er al gebruik van. Jouw vaste klanten kunnen met jouw klantenkaart wereldwijd shoppen. Het mooie is dat zowel je klant als je onderneming hiervoor worden beloond. Toeristen uit bijvoorbeeld Duitsland, Italië en Amerika loggen in op de speciale app en komen daar jouw lokale onderneming tegen. Ze krijgen Cashback (korting) en Shopping Points als ze bij jou komen winkelen en jij hebt er weer een klant bij. Ook voor sportverenigingen, stichtingen en organisaties is het mogelijk om zich aan te sluiten bij dit wereldwijde Shoppingplatform. Elke keer als de leden met korting aankopen doen bij de aangesloten fysieke en online winkels ontvangt hun club een bonus.

Met dit innovatieve klanten-loyaliteitssysteem wil ik het midden- en kleinbedrijf in mijn eigen regio de helpende hand bieden door hun klantenbestand duurzaam te laten groeien. In Renkum is ook aardig wat leegstand, zonde toch? En dat terwijl iedereen sympathie heeft voor bijzondere, exclusieve, lokale ondernemingen. Midden- en kleinbedrijven met kennis van zaken, met een mooi verhaal en met hart voor de zaak. Ik geloof dat we met dit systeem kunnen helpen de Nederlandse winkelstraten divers en verrassend te houden. Dus ben ik op zoek naar de lokale ondernemers in Renkum en omgeving.

Zelf ben ik in 1980 als medewerker in boek- en kantoorboekhandel Vermeer in Wageningen begonnen. Vanaf 1990 werd ik eigenaar van de zaak, tot 2004. Ik weet dus wat voor ondernemers belangrijk is. De lokale MKB-ers helpen is mijn doel voor de komende jaren. Met dit concept voor de toekomst is er voor elke ondernemer wel een oplossing. Maatwerk dus. De basisgedachte is bestaande klanten belonen en nieuwe klanten aantrekken. Daarnaast kun je vouchers uitdelen en deals maken met daaraan gekoppeld beloningen. Alles digitaal, via een technisch perfecte app.

Als ondernemer heb je met dit systeem een ijzersterk concurrentievoordeel. Je wapent jezelf tegen het grootwinkelbedrijf, je hoeft niet agressief met je prijzen te stunten of veel geld aan reclame uit te geven om je omzet te verhogen. Je doet het met persoonlijke aandacht, mond-tot-mondreclame en klantvriendelijkheid. Zoals je dat van oudsher gewend bent, maar dan versterkt door een beproefd internationaal concept. Grootwinkelbedrijven als Hema, Bol.com, Bijenkorf en BCC zijn ook aangesloten, je kunt als MKBer meeliften op hun succes. Jij hebt ook nog eens een voordeel boven de grote ondernemingen: zij mogen geen klantenkaarten uitdelen, jou klant kan daar de cashbackcard ook gebruiken en jij als deelnemende ondernemer ontvangt een bonus.

MyWorld waar ik ambassadeur van ben is in Oostenrijk opgericht. Ik vind het een sympathiek bedrijf omdat het investeert in duurzaam en sociaal verantwoord ondernemen. Zo steunen ze een groot herbebossingsproject via de Greenfinity Foundation. Inmiddels heeft het bedrijf honderden scholen gebouwd in arme regio’s over de hele wereld via de Child and Family Foundation en promoten ze het gebruik van zonne-energie.

Daarom wil ik jullie, mijn nieuwe contacten binnen TOPinuwregio, vragen of ze een lokale ondernemer, een prachtig familiebedrijf, een unieke MKB onderneming kennen die de uitdaging wil aangaan. Misschien ben jij wel de trotse eigenaar van zo’n bijzondere onderneming. Ik ga graag met je in gesprek om een passende oplossing voor je te vinden.
Je kunt me bellen of mailen om te kijken of het systeem bij je past. Ik hoor graag van je.

Camille Bartels
Adviseur Myworld klantenloyaliteitsysteem Cashback World Partner Program.
Schoolweg 14
6871 Renkum
06-27037362
bartelsbbv@gmail.com