Het Corona-virus raakt ons allemaal

We zitten als ondernemers(vereniging) niet stil!

Vanaf het eerste moment dat we geconfronteerd werden met de overheidsmaatregelen hebben we als bestuur onze activiteiten helaas moeten stil leggen.
Maar we willen er as vereniging ook voor elkaar zijn. We lieten dat blijken met een bloemetje en persoonlijke aandacht (op afstand).

De mooiste resultaten die  we hebben gezien in de afgelopen weken zijn dat iedereen zich voor elkaar inzet, samenwerking met de andere ondernemersverenigingen en de Gemeente een extra impuls heeft gekregen en heeft geleid tot mooie initiatieven:

  1. Renkumonderneemt.nl: het platform waar ondernemers er voor elkaar kunnen zijn. Met Vraag &Aanbod, het aanbod van coaches om met jou mee te denken en je te ondersteunen;
  2.  Renkumbezorgt.nl: een mooi initiatief van Arjan Marsman. Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Renkumse ondernemer komt naar je toe!  
  3. Extra maatregelen Coronavirus: een mooie samenwerking tussen Gemeente en SamenZP om ondernemers hulp te bieden bij het aanvragen van de overheidsregelingen. Beknopte informatie met een link naar de verschillende websites zijn geplaatst op Renkumonderneemt.nl en veel nieuws is geplaatst op Facebook met een bereik van ca. 8.000 personen. 
  4. Wees loyaal koop lokaal: samen met de leden van het economisch platform hebben TOP-leden weer het voortouw genomen om de lokale economie een extra impuls te geven in deze moeilijke tijd. Een webshop om lokale tegoedbonnen te komen bij lokale bedrijven. Ondersteund met een flyer en publiciteit via Social Media.

Heb jij een goed idee of een vraag? TOPinuwregio.nl is er ook voor jou tijdens de Coronacrisis.