Zoals de meesten van jullie gisteren al hebben gezien gaat de ondernemersreis dit jaar naar Newcastle. In de bijlage vinden jullie wat meer informatie over de reis.
Ik heb momenteel 30 stoelen in optie staan bij de KLM tot 2 april en ook het hotel staat tot die tijd in optie.
De 1e 30 personen die dus inschrijven op deze reis kan ik de prijs garanderen zoals deze in de offerte staat.
Besluit je na 2 april pas of ben je nummer 31 of hoger dan moet ik de prijs opvragen voor de reis. Qua vlucht zal dit waarschijnlijk betekenen dat het duurder wordt want er is niet veel concurrentie op deze bestemming en Eurowings is momenteel al € 80,- per persoon duurder.

Het programma wordt nog nader uitgewerkt maar sowieso is de dagtrip naar Hadrians Wall inbegrepen. We hebben die dag een bus en een Nederlandse gids tot onze beschikking dus we gaan nog even kijken of we er een leuke en interessante route kunnen maken. Ook de transfer bij aankomst is inbegrepen, op terugreis niet maar dit kan ik in overleg natuurlijk ook regelen.

Hebben jullie vragen dan kunnen jullie mij natuurlijk ook rechtstreeks bellen of mailen (marit@thetravelclub.nl, T: 06 – 28 22 54 40) maar de opgave willen we graag via info@topinuwregio.nl ontvangen.

Bekijk hier het programma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *