Voordelen lidmaatschap

Wat is TOPinuwregio.nl?  

TOPinuwregio.nl is een ondernemersvereniging die de bestaat uit aangesloten bedrijven in de regio Renkum. Dit varieert van het MKB tot ZZP. Onze leden komen uit Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Heelsum, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Doelstelling TOPinuwregio.nl  

TOPinuwregio.nl behartigt de belangen van alle bij haar aangesloten leden. In die rol voert zij de dialoog met de gemeente en andere externe partijen en neemt deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de regio. Daarnaast versterken de leden elkaar, door het netwerken en samenwerken, het bundelen van specialismen en het verrijken van elkaars kennis. Door middel van regionaal adverteren en een actief social mediabeleid, worden de bedrijven van de leden bij het publiek onder de aandacht gebracht.

Ledendoelgroep van TOPinuwregio.nl

De doelgroep waar TOPinuwregio.nl zich op richt, zijn alle ondernemers en ondernemingen (MKB tot ZZP) in Bennekom, Doorwerth, Ede, Heelsum, Oosterbeek, Wageningen, Renkum en Wolfheze.

Netwerken en bijeenkomsten door TOPinuwregio.nl

  • Tweemaandelijks organiseert TOPinuwregio.nl bedrijfsbezoeken. Niet alleen bij haar eigen leden, maar ook bij bevriende bedrijven in de omgeving. Zo wordt uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht gebracht. Daarbij ondersteunt TOPinuwregio.nl uiteraard het organiserende bedrijf bij de organisatie hiervan.
  • In samenwerking met bevriende ondernemersverenigingen organiseert TOPinuwregio.nl netwerkbijeenkomsten waar interessante sprekers worden uitgenodigd. Deze bijeenkomsten hebben altijd een thema verwant aan het ondernemen. De locatie is wisselend en gaat vergezeld van een hapje en drankje na afloop.
  • Jaarlijks is er een gezellige nieuwjaarsreceptie, hiervoor nodigt TOPinuwregio.nl niet alleen leden uit, maar ook bijvoorbeeld gemeenteraadsleden, verenigingen en ondernemingen, waar TOPinuwregio.nl een warme relatie mee onderhoudt.
  • In de zomer is er de jaarlijkse BBQ voor leden en partners, op een door TOPinuwregio.nl gekozen locatie binnen de regio. Bij voorkeur bij een TOPinuwregio-lid of anders op een andere aan de vereniging gelieerde locatie.
  • Het streven is om minimaal een keer per jaar, met de vereniging een bezoek te brengen aan een groot bedrijf of grote instelling in Nederland, Duitsland of België.

TOPinuwregio.nl adverteert

TOPinuwregio.nl adverteert in Hoog en Laag en maandelijks staat er een bedrijf centraal in “TOP stelt voor” op Facebook.

TOPinuwregio. nl werkt mee aan evenementen

In samenwerking met verenigingen werkt TOPinuwregio.nl graag mee aan evenementen, zoals:

  • De Koningsmarkt
  • TOPinuwregio.nl is aanwezig op de Kerstmarkt in Renkum en sponsort verschillende activiteiten.

TOPinuwregio.nl en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk voor TOPinuwregio-leden. Om die reden steunt zij goede doelen in de regio. De laatste vier jaar was dit zichtbaar door de organisatie van het benefietconcert de Golden Music Live in het Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth. Het hierbij opgehaalde geld werd besteed aan o.a. Thomashuis Renkum, Manege Zonder Drempels in Bennekom, Stichting Leergeld Renkum. Daarnaast sponsort TOPinuwregio.nl meerdere goede doelen, zoals het jaarlijks terugkerende Spieren voor Spieren evenement bij Optisport Renkum.

De nieuwsbrief van TOPinuwregio.nl

Maandelijks, op de eerste maandag van de maand, tijdens het luchtalarm, verstuurt TOPinuwregio.nl de nieuwsbrief. Deze brief staat boordevol nieuws over de vereniging, leden en evenementen en bijeenkomsten.

Topinuwregio begroet graag nieuwe leden

Om nog sterker te staan en meer te kunnen, begroet TOPinuwregio.nl graag nieuwe leden. Dit uiteraard door spontane aanmeldingen, maar ook dankzij actief wervingsbeleid van haar eigen leden. Het mag duidelijk zijn dat een groeiend aantal leden de mogelijkheden van de vereniging vergroot.

Meer weten?

Wil je meer informatie over TOPinuwregio en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of neem deel aan één van onze evenementen. Meld je aan via het inschrijfformulier of stel je vraag. Wij komen graag bij je langs!

StatutenHuishoudelijk reglement