Zakelijk

We bundelen onze krachten om samen tot een beter resultaat te komen

Wij geloven in samenwerking, krachten bundelen, gezamenlijk adverteren, netwerken en maatschappelijke ondersteuning.

Heb je ons aanmeldingsformulier al ingevuld op www.topinuwregio.nl/inschrijfformulier/

Daar tref je ook onze statuten en ons huishoudelijk reglement aan.

Vraag naar onze introductiemap

Bekijk onze folder en deel hem uit aan andere ondernemers

In de folder leggen we uit wie we zijn en wat we als vereniging willen bereiken.
Je treft meerdere exemplaren aan in onze introductiemap om de folder ook uit te delen aan andere ondernemers. Maak ze ook enthousiast voor TOPinuwregio.nl.
Ken je nog meer ondernemers die belangstelling kunnen hebben om lid te worden?
Geef de namen door aan een van de bestuursleden en we nemen graag contact met ze op.

Maak ook gebruik van ons logo en plak het op een duidelijk zichtbare plek.
Laat zien dat jij ook een TOP-bedrijf bent.

Nieuwsbrief

Elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur verschijnt onze nieuwsbrief. We sturen de nieuwsbrief aan iedereen die geïnteresseerd is in TOPinuwregio.nl en met ons samenwerkt.

Wil je zelf een bijdrage aanleveren voor onze nieuwsbrief? Lever de tekst voor de 27ste van elke maand via ons mailadres: nieuwsbrief@topinuwregio.nl.

Website

Je kunt bij aanmelding ook gegevens invullen om je bedrijf te promoten op onze website.
Zo kunnen klanten en collega-ondernemers je gemakkelijk vinden.

Op onze website komen ook je advertentie te staan, de nieuwsbrieven en allerlei nuttige informatie die we via Social Media verspreiden. We zetten TOPinuwregio.nl graag volop in de schijnwerpers.

Als je iets wilt aanpassen aan de tekst op de website kun je een mailtje sturen naar info@topinuwregio.nl.

Adverteren

Leden kunnen kiezen voor het plaatsen van een advertentie in ons plaatselijk huis-aan-huisblad. Elke twee weken brengen we een ‘’TOP-bedrijf in beeld’’ via Facebook.

We maken veel gebruik van Social media. Foto’s van onze evenementen en netwerkbijeenkomsten, wetenswaardigheden, nieuwtjes en berichtjes met een ‘’knipoog’’. Als wij deze nieuwtjes met elkaar ‘’leuk vinden’’ en ‘’delen’’ brengen we regelmatig onze vereniging en onze leden op een positieve manier onder de aandacht van veel mensen in de regio. We sponsoren ook advertenties om ons bereik te vergroten. Zo zorgen we er samen voor dat ze ons kennen, ons aardig vinden en vertrouwen hebben in de deskundigheid van TOPinuwregio.nl en hun leden. Laat je zien!

Agenda

In de nieuwsbrief en op onze website tref je telkens de actuele agenda aan met onze activiteiten. Zet de data in je agenda en neem deel aan deze netwerkbijeenkomsten.

Ruimschoots van tevoren ontvang je een uitnodiging. We vragen je om je vooraf per mail aan te melden, dan weten we dat je komt en kunnen we daar rekening mee houden.

Inkoopvereniging den Brink

Wij sturen je bij aanmelding een inschrijfformulier waarmee je GRATIS gebruik kunt maken van de vele voordelen die Inkoopvereniging van Den Brink voor je heeft.

Contributie

Bij aanmelding ga je akkoord met automatische incasso van de contributie van € 30,- per maand (excl. btw). Je ontvangt jaarlijks vooraf een factuur voor het gehele jaar en elke maand wordt de contributie geïncasseerd.
Wil je één keer per twee jaar een advertentie in ons plaatselijk huis-aan-huisblad dan betaal je € 40,- per maand (excl. Btw).

Vrienden van TOPinuwregio.nl betalen € 30,- per jaar, ontvangen onze nieuwsbrief en worden uitgenodigd voor onze nieuwjaarsreceptie. Ze worden (indien mogelijk) ook uitgenodigd voor deelname aan onze evenementen en betalen bij deelname een bijdrage in de kosten.

Einde lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap stopzetten tegen het einde van een kalenderjaar door uiterlijk een maand van tevoren een mailtje te sturen naar Info@topinuwregio.nl

We verwijderen de vermelding op onze website, stoppen de incasso van de contributie en halen je van onze mailinglijst en beëindigen je lidmaatschap van Vd Brink.

Meer weten?

Wil je meer informatie over TOPinuwregio en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of neem deel aan één van onze evenementen. Meld je aan via het inschrijfformulier of stel je vraag. Wij komen graag bij je langs!

StatutenHuishoudelijk reglement