Particulieren

Uw leverancier of dienst dichtbij huis

Er zijn zoveel manieren om een dienst of een product te vinden en te kiezen. U kunt zoeken via internet, social media, of de ouderwetse Gouden Gids. Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer en komt u uit bij onbekende bedrijven die van heinde en verre moeten komen. Maar wist u, dat er bij u in de buurt heel veel gespecialiseerde bedrijven zijn die uitstekend kunnen bieden wat u zoekt?

Topinuwregio.nl brede vakkennis en servicegericht met hoge kwaliteit.

Topinuwregio.nl is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven en ondernemers die kwaliteit in combinatie met service hoog in het vaandel hebben staan. Door het delen van kennis en ervaring onderling kunnen wij u verzekeren van producten en diensten van een hoge kwaliteit. Het streven naar hoge kwaliteit en de brede vakkennis door samenwerking zorgen ervoor dat Topinuwregio.nl op alle gebieden een uiterst betrouwbare partner voor u is.

Topinuwregio.nl, u zoekt wij vinden

Bij Topinuwregio.nl zijn onder andere accountants, bouwbedrijven, computerleveranciers, dakdekkers, elektriciens en nog veel meer aangesloten. U tikt uw zoekvraag in op de website bij leden, wij vinden meteen het juiste bedrijf voor u.

Wij zijn u graag van dienst

Meer weten?

Wil je meer informatie over TOPinuwregio en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of neem deel aan één van onze evenementen. Meld je aan via het inschrijfformulier of stel je vraag. Wij komen graag bij je langs!

StatutenHuishoudelijk reglement